Policijskoj stanici Berkovići (Stolac, BiH), juče, oko 18:30 časova prijavljeno je da se dogodila saobraćajna nezgoda na regionalnom putu R1-6101, u mjestu Viduško Polje.

Maloljetnik iz Stoca poginuo je u prometnoj nesreći koja se u srijedu kasno poslijepodne dogodila na magistralnoj cesti Berkovići-Stolac, potvrdila je Srni predstavnica za javnost Policijske uprave (PU) Trebinje Jovana Cvijetić.

- U saobraćajnoj nezgodi je učestvovao putnički automobil marke "Škoda Octavia" kojim je upravljalo lice inicijala R.A. iz Berkovića i jedan maloljetni pješak koji je od zadobijenih povreda smrtno stradao. Uviđaj na licu mjesta su uradili policijski službenici Policijske uprave Trebinje zajedno sa dežurnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju - navedeno je iz PU Trebinje.

U nesreći je stradao trinaestogodišnji dječak I.R. Prema nepotvrđenim informacijama dječak se cestom kretao s još dvojicom vršnjaka.

Prema nezvaničnim informacijama, R.A. koji je upravljao automobilom je komšija od bake stradalog dječaka.

Sahrana dječaka treba biti sutra na porodičnom groblju u mjestu Dabrica, a detalje o ispraćaju možete pročitati na OVOM LINKU

Sprovod kreće ispred kuće žalosti u Stocu-Uzinovići u 15 časova.

Tragična vijest odjeknula je u cijeloj Hercegovini.

U emotivnoj objavi najbliži članovi porodice su napisali: "Sine dragi. Tata, mama i brat te vole najviše na svijetu i ovom i onom. Otišao si prerano..."

(Doznajemo.com)