Na ručak su pozvali rodbinu, prijatelje i novinare.

Ovi posljednji su im, kako tvrde domaćini, i najdraži jer su se odazvali u velikom broju na pozivnice koje je Dragan podijelio redakcijama još prije tri mjeseca, piše EuroBlic

– Nas dvoje upoznali smo se u Klubu usamljenih u Novom Sadu. On je prije toga imao dva neuspješna braka, a moj prvi suprug je umro. Zavoljeli smo se na prvi pogled a kada smo dobili penziju ovdje smo došli prije 16 godina i lijepo nam je, volimo se, mazimo i pazimo – ispričala je Dragica, pokazujući zid uspomena na kojem su slike Draganovih bivših žena, njihova zajednička, posteri FK "Partizan" i Titova slika.

Na groblju, gdje je Dragan održao oproštajni govor, pokazao je na uklesan grb crno-bijelog tima, koji mu je u srcu.

Imao sam dvije velike ljubavi; to su moja Dragica i FK "Partizan". Na ovaj oproštajni čin odlučili smo se iz razumljivih razloga. Nemamo djece, a ne želimo nikoga da tjeramo na trošak kada zauvijek sklopimo oči. Sve smo uradili, uredili grobnicu i spomenik, vidjeli ko bi nam došao na ispraćaj, počastili goste i oprostili se od njih bez suza – objasnio je Dragan u svom govoru na groblju u Pojezini rekavši da je od danas, po tom pitanju, za njih sve ostalo čista formalnost.

Oni su priredili bogatu trpezu, bilo je svega u izobilju, a Dragan i Dragica, sa crnom kravatom i ružom na kragni, presjekli su torte i podijelili gostima.

Derventa