Današnjim načinom života, pod uticajem suvremene tehnologije, čovjek polako zapostavlja svoje psihofizičke sposobnosti, a time i zdravlje. Ciljana tjelesna aktivnost, uz kretanje, neosporno je važna u zaštiti zdravlja. Stoga ako ste se zasitili starih i dosadnih fitness treninga te ste u potrazi za dinamičnim ali i zabavnim sportom, kojim svoje tijelo možete dovesti u besprijekornu formu, imamo rješenje za vas, a krije se u boksu.

Naime, u Fitness studiu Feel Good od ove jeseni počinje i škola boksa za dječake i djevojčice od 8 do 18 godina, ali i za sve one koji žele rekreativno probati vještine ovog sporta koji nudi razvoj opće kondicije i kordinacije, brzinu pokreta, motorički i socijalni razvoj za mlade (upoznavanje sa boksom kao sportom kroz prijateljstvo i druženje)

Treninge nove škole boksa vodi stručni i licencirani trener Huso Mustafić, koji je nedavno sa svoja dva takmičara osvojio i državno prvenstvo u boksu. 

Treninzi:

Ponedjeljak - srijeda - subota od 14 sati...

Svi treninzi se održavaju u prostorijama Fitness Studia Feel Good koji se nalazi u Skojevskoj 15, (Stari Tržni centar - zadnji sprat) Tuzla.

Više informacija možete dobiti na recepciji u teretani Fitness studio Feel Good 

ili na broj telefona trenera Huse Mustafića: 061 42-31-81

FeelGood boks upis

(Doznajemo.com)