Protiv glumice Teodore Viktorović (39) Više tužilaštvo u Beogradu je podiglo optužnicu zbog sumnje da je u stanu u Mileševskoj ulici 02.03.2015. godine satarom ubila majku Ljiljanu Đukić (62) i baku Ivanku (91).

Unuci glumca Mihajla Viktorovića, poznatog po ulozi Đoke Ciganovića u seriji “Bolji život”, na teret je stavljeno teško ubistvo i prijeti joj kazna do 40 godina zatvora.

Prema nezvaničnim informacijama, sudski vještaci potvrdili su da je u vrijeme izvršenja dvostrukog ubistva glumica bila uračunljiva.

– Ona je na saslušanju priznala zločin. Rekla je da ju je majka Ljiljana cijelog života kinjila, vrijeđala, ponižavala i maltretirala, ali da se kaje zbog zločina koji je počinila. Izjavila je i da joj je naročito žao zbog bake, jer joj ona ništa nije skrivila – navodi izvor iz istrage.

Na saslušanju je Teodora detaljno objasnila kako se sve odigralo – veče uoči zločina posvađala se s majkom, a svađa je kulminirala kad je sljedećeg jutra ustala da podgrije mlijeko za dijete.

– Tada mi je pukao film. Uzela sam sataru i udarila majku, koja je ležala u krevetu, nekoliko puta – opisala je ona stravičan zločin.