Nakon što je u Erdeviku u Vojvodini Predrag G. ubio svoju suprugu Branislavu, direktorku OŠ "Sava Šumanović" u Erdeviku, kao i školskog vozača Miroslava B., na vidjelo izlaze događaji i odnosi koji su vodili prema ovoj tragediji...

Podsjetimo, spomenuti muškarac je, prije nego što je pucao u svoju ženu, iz automatske puške pucao i u školskog vozača Miroslava B. kojeg je čekao u parku ispred škole. Bio je jako psihički rastrojen.

POVEZANO
Ubistvo Erdevik 1NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U SELU U VOJVODINI: Ubio suprugu, direktorku škole i vozača, mislio da ga vara

Kao potencijalni razlog dvostrukog ubistva spominje se Predragova ljubomora, pošto je sumnjao da ga supruga vara sa Miroslavom.

Predrag i Branislava poznavali su se još od malih nogu jer je njena majka, Olgica G, bila udana za Predragovog strica.

Naime, Olgica je sa Kosova prije dugo godina došla u Erdevik gdje se preudala, te je Predragu prije nego što mu je postala tašta, zapravo bila strina.

Kako mještani tvrde, Branislavina majka i Predragov stric, odnosno njen drugi suprug "navijali su" za to da ovaj par bude zajedno.

POVEZANO
Erdevik ubistvo tugaUBICA IZ ERDEVIKA ŠOKIRAO IZJAVOM NA SASLUŠANJU: Do srijede sam imao najbolju ženu, a onda se...

Olgica je za medije ispričala da je njen zet Predrag postao ljubomoran na svoju suprugu kada je počela da zarađuje više od njega kao direktorka osnovne škole.

Problemi u ovoj familiji počeli su kad se mlađi sin razbolio, tačnije kada je dobio šećernu bolest. Branislava je tada svu pažnju usmjerila na sina, što Predrag nije mogao da podnese, ispričala je majka ubijene, Olgica G.

Branislava je majci tvrdila da više ne može da živi s njim. Kako Olgica navodi, njena kćerka je vezu sa vozačem navodno otpočela jer je mislila da će je on izvući iz lošeg braka.

Erdevik zločin 1

Dodaje da je on prijetio i djeci, da nju nikada nije tukao, ali da joj je uputio otvorene prijetnje. Stariji sin je uvijek branio majku.

- Sinoć je Predrag došao u moju kuću u želji da se pomire i pokušao je da uđe, ali je mi je Branislava rekla: "Majko, ne puštaj ga, ubiće me". Pokušavala sam da ga smirim i rekla sam mu: "Sačekaj 15 dana da se smiri situacija, pa tek onda pričajte, da riješite stvari - prisjetila se Olgica.

Podsjetimo, Predrag i Branislava imaju dvoje djece, a on je bio zaposlen kao čuvar lovišta u Šidu.

Nakon što je ubio ženu pred sekretaricom škole, Predrag se predao policiji.

Erdevik zločin 1