Šef stožera Civilne zaštite grada Otoka i predsjednik temeljnog ogranka HDZ-a za Komletince i njegov sin lišeni su slobode zbog obiteljskog nasilja u kući u Komletincima 27.12....

Kako je potvrdila PU Vukovarsko-srijemska, čovjek je u kući zatekao svoju ženu i svećenika iz obližnjeg mjesta. Nezadovoljni onim što su vidjeli, otac i sin su svećeniku i ženi izrekli prijetnje, a i došlo je do naguravanja koje se smatra nasiljem zbog čega je morala intervenirati i policija.

Što je točno radio svećenik u njihovoj kući i zašto je tu došao, s obzirom da selo Komletinci nisu u nadležnosti njegove župe, nije poznato.

No, policija je morala reagirati na izrečene prijetnje pa je, temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, obavila pretragu kuće i tu pronašla nekoliko komada municije. Otac i sin su 29.12. predani pritvorskom nadzorniku, a potom su saslušani u Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima. Izrečena im je zabrana prilaska i kontakta sa svećenikom pa su pušteni na slobodu.

Nakon toga je 31.12. dao ostavku na mjesto načelnika Stožera i predsjednika HDZ-a Komletinaca, navodeći da je to zbog "osobnih razloga".

POVEZANO
Svećenik Slavonija preljubČITAVO SELO BRUJI: Uhvaćena u prevari sa svećenikom pa otišla živjeti kod njega u župni dvor?!