Beživotno tijelo 19-godišnjeg muškarca pronađeno je u napuštenoj zgradi u naselju Solana u Tuzli. Kako je utvrđeno, riječ je o mladiću za kojim je policija tragala, nakon što im je njegov nestanak prijavila porodica.

Prema medijskim informacijama, nepoznati građanin policiji je danas prijavio da se u napuštenoj zgradi u naselju Solana nalazi beživotno tijelo muškarca. Izlaskom na teren, utvrđeno je da je riječ o 19-godišnjem F.Č.

POVEZANO
Fahrudin Čivić otac status 1Potresna poruka oca preminulog mladića (19) iz Tuzle: "Dragi moj sine..."

- Smrt F.Č. je konstatovao ljekar Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Tuzli. Na mjestu pronalaska tijela uviđaj su obavili službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla. Prema naredbi tužioca biće izvršena obdukcija, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti - izjavila je predstavnica za javnost Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona (TK) Amra Kapidžić.

Doznaje se kako je riječ o 19-godišnjem Fahrudinu Čiviću koji je nestao prije dva dana. Policija je za njim intenzivno tragala od jučer, nakon što ih je o nestanku obavijestio njegov otac, piše Klix.