Seka Aleksić posljednjih mjesec dana je zanemarila svoje zdravlje. Pored nastupa, počela je s udarnim treninzima pred koncert u Areni, slabo jede, a sve to je dovelo to toga da hitno završi kod ljekara.

Pjevačica se voli svakom svom projektu posvetiti u potpunosti, ali to je ovog puta moglo da je skupo košta. Ona je nedavno završila u bolnici jer se onesvijestila na treningu, piše beogradski Blic.

- Toga dana Seka je od ranog jutra imala obaveze. Išla je na sastanke vezane za koncert u Areni, privodila pripreme oko novog spota za pjesmu “Folirant”, a zatim se posvetila treningu. U toku dana je pojela samo jednu jabuku, a kako je jurila, potpuno je zaboravila na hranu. Već na početku treninga joj je bilo loše, ali ona je to zanemarivala. Kako Veljko stalno s njom trenira, rekao joj je da bi bilo bolje da prekinu i da se odmori, ali ona nije željela da odustane. U jednom trenutku se samo onesvijestila - tvrdi izvor koji je upućen u priču, i dodaje:

- Veljko joj je odmah pritrčao u pomoć. Čim se onesvijestila, dao joj je vodu i šećer, smijestio je u kola i odvezao u jednu privatnu kliniku gdje se njih dvoje inače liječe. Seka je sve vrijeme vikala da će biti dobro, ali on nije željeo da je sluša. Ljekari su odmah uradili sve potrebne analize da bi ustanovili zbog čega joj je pozlilo. Došli su do zaključka da je Seki pao imunitet pa su joj odmah dali infuziju. Rekli su joj da mora da vodi računa o svom zdravlju i da bez obzira na obaveze ne smije da zaboravlja na obroke - zaključuje izvor.

Inače, Seka je nedavno i sama istakla da se prehladila, pa je zajedno s Veljkom završila na infuziji. Očigledno da Seka prehladu nije izliječila, a nastavila je s brzim životnim ritmom i onda joj se desilo da završi u bolnici.

KONCERT. Aleksićeva je nedavno i priznala koliki joj stres predstavlja organizacija koncerta 14. aprila u Areni.

- Znam koliki je to stres. Sjećam se prošlog koncerta, koliko je bilo poziva, stresa i svega ostalog... Pitala sam da li moram da imam ovaj koncert, Veljko mi je rekao da moram. On je moj menadžer već devet godina, vodi moju karijeru, moj posao i potpuno je normalno da organizuje koncert u Areni. To je veliki stres, obimna organizacija... Mnogo to zahtjeva posla, ali moje je da izađem na scenu, da budem lijepa i da pjevam, a sve ostalo će suprug - objasnila je nedavno Seka.

POVEZANO
Piljkić Seka infuzijaSEKA ALEKSIĆ ZABRINULA FANOVE: Sa suprugom provela noć u bolnici