Pronađene su privatne stvari mlade žene koja se u subotu poslijepodne utopila zajedno s još jednim muškarcem azijskog porijekla u rijeci Krki, nekoliko metara od Skradinskog buka. Neslužbeno doznajemo da se radi o 21-godišnjakinji, državljanki Koreje, dok muškarčeve stvari još nisu pronađene.

– Točno je da su pronađene stvari koje zasad dovodimo u vezu s istragom o identifikaciji nastradalih u rijeci Krki – izjavila je predstavnica za javnost šibenske policije, Marica Kosor, koja službene potvrde o identitetu do okončanja istrage još ne može dati.

Ipak, potvrdila je da je preminula žena mlađe, a muškarac starije dobi.

Od dobro upućenog izvora unutar parka doznajemo kako se radi o Koreancima koji su u Nacionalni park stigli rent a carom.

– U šumici kod slapa pronašli su njihove stvari, njena studentska iskaznica, koja pokazuje da je djevojka 1998. godište. Pronašli su i njihove ulaznice za Krku koje su im izdane u subotu u 13:20 h. Tijela su im pronađena na 20 cm jedno od drugoga, blizu šaša. Njegove dokumente nisu pronašli, pa je moguće da su ostali unutar automobila na parkingu – doznajemo od istog izvora

Inače, na mjestu utapanja se obično kupa mnoštvo ljudi. Niko nije primjetio ništa, dok već nije bilo kasno...

POVEZANO
Policija traka Hrvatska KrkaNOVI DETALJI TRAGEDIJE U NACIONALNOM PARKU: "Njih dvoje bili su na dnu Krke s rukom u ruci"

(Doznajemo.com/Morski.hr)