U Dugopolju oko 45 minuta iza ponoći, u teškoj nesreći preminuo je Igor Nešić (29), poznati konjički trener iz Splita i pjevač benda "Smile". U nesreći je i dvoje ljudi teško povrijeđeno. Prevezli su ih u KBC Split.

- Sinoć nas je tragično napustio naš dragi i dobri kolega, pjevač benda "Smile" Igor Nešić. Instruktor jahanja i istinski zaljubljenik u konje. Dragi naš kolega sad pjevaj i galopiraj beskrajnim nebeskim stazama i počivao u miru božjem. Obitelji iskrena sućut. Dragi kolege glazbenici i svi mi koji smo stalno po noći na putu pazite kako vozite, polako i oprezno. RIP - objavili su njegovi kolege na svojoj Facebook stranici.

- Da, nažalost. Ja sam prijateljica obitelj. Jutros su policajci došli roditeljima na vrata - izjavila je prijateljica Nešićevih.

Dugopolje nesreća 03/03/20

U strašnom frontalnom sudaru dva automobila do kojeg je došlo u srijedu oko 00:40 sati u Dugopolju, poginuo je 29-godišnji Igor Nešić, dok su vozač i putnik iz drugog vozila teško povrijeđeni. Tragedija se dogodila u Ulici Domovinskog rata u Dugopolju, kod skretanja za Konzumov distributivni centar, kada je Volkswagen Passat, koji se kretao iz smjera Koprivna u smjeru Dugopolja, prešao na suprotnu stranu ceste i udario u Suzuki Vitaru kojom je upravljao Nešić.

U Volkswagenu su se nalazili I.K. (32) te M.P. (35). Mlađi muškarac je u kritičnom stanju prebačen u splitsku bolnicu, dok je 35-godišnjak u teškom stanju, ali nije u direktnoj životnoj opasnosti.

Istraga traje, a sudeći po posljedicama, kršu i lomu koji je ostao na automobilima, činjenici da su se nakon sudara zaustavili stotinjak metara jedan od drugog, brzina je bila znatno viša od dozvoljenih 50 km/h na tom dijelu ceste.