U pucnjavi koja se dogodila danas u 19:20 sati u Sokolović Koloniji (Sarajevo) ubijen je mladić Ammar Kapidžić. Riječ je o mladiću koji se bavio sportom, inače sinu profesora Kemala Kapidžića, koji predaje u Četvrtoj gimnaziji Ilidža.

Kapidžić je ubijen ispred porodične kuće u ulici Francuske revolucije 14, a ubrzo nakon dojave na lice mjesta je stiglo više policijskih vozila, kao i Hitna pomoć, koja ga je neuspješno pokušala reanimirati.

Napadač, koji je ispalio više hitaca iz vatrenog oružja je pobjegao i započela je potraga za njim, a policiji je poznat identitet.

POVEZANO
Amel Kurtić social 2OTKRIVENO! Evo šta je Amel Kurtić PORUČIO SVOJOJ MAJCI prije nego je počinio samoubistvo!

Sokolović Kolonija ubistvo 08/06/19 0

Ammar Kapidžić je bio student Pravnog fakulteta, bavio se dizanjem tegova, a ranije je trenirao i odbojku. Navodno je poznavao ubicu i bili su bliski prijatelji.

- Policija je obaviještena u 19:20 sati da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u ulici Francuske revolucije 14. Tom prilikom jedna osoba je smrtno stradala. Policija traga za počiniteljem -  izjavila je kratko Suvada Kuldija, predstavnica za javnost MUP-a Kantona Sarajevo.

Sokolović Kolonija ubistvo 08/06/19 0