Poznati mostarski ugostitelj Nino Ivanković (55), vlasnik glamourozne "Vile Ivanković", ubijen je u petak ujutro hicima iz vatrenog oružja u tom objektu u južnom dijelu grada. Kantonalno tužilaštvo u Mostaru, koje provodi istragu, potvrdilo je da je u 07:30 pronađeno tijelo muške osobe inicijala N.I. (rođen 1964.) u objektu "Vila Ivanković" u naselju Buna kod Mostara.

- Radi se o nasilnoj smrti i poduzimaju se mjere u cilju otkrivanja počinitelja, izjavila je predstavnica za javnost Kantonalnog tužilaštva Ana Rajič. Najavila je da se obdukcija tijela ubijenog, koja je naložena, treba obaviti u subotu. Tijelo ubijenog muškarca je prebačeno u mrtvačnicu SKB Mostar.

POVEZANO
Sunita Hindić-Bošnjaković IZA REŠETAKANAKON ŠTO JE UBILA VLASNIKA VILE: Hindić-Bošnjaković (21) predana policiji HNK s nogama u gipsu?!!!

DETALJI ZLOČINA. Doznaju se i neki detalji ovog zločina, odnosno kako je pored beživotnog tijela 55-godišnjaka pronađen pištolj iz kojeg je došao smrtonosni metak.

Policija je nakon početnih istražnih radnji, raspisala potjernicu za Sunitom Hindić Bošnjaković (21) koju se povezivalo s elitnom prostitucijom. Policija je odmah otišla na mjesto gdje ona živi, ali je tamo nisu našli... Policija je nastavila nadzirati naselje u kojem je živjela ova plavuša. Hindić-Bošnjaković navodno je često viđana u "Vili Ivanković" na Buni.

Ubijen vlasnik Vile Ivanković

Foto: Ubijeni Nino Ivanković

POZNATA PO NASILNIČKOM PONAŠANJU. Ova djevojka je od ranije poznata po nasilničkom ponašanju. Prvog maja je verbalno, a potom i fizički, napala državljanina Hrvatske A.P. Nakon što su joj policajci tada uručili prekršajni nalog, zasula ih je salvom pogrdnih riječi.

Na društvenim mrežama često je objavljivala svoje polugole fotografije, a hvalila se da je bila Miss Hercegovačko-neretvanskog kantona. Bavila se i muzikom, a snimila je i nekoliko pjesama. Ona je za brojne tabloide izjavljivala da je bila u drugom stanju te da je otac djeteta srpski pjevač Stefan Jakovljević, te da ju je on navodio na prostituciju.

POVEZANO
Sunita Hindić-BošnjakovićSUNITA U VIDEU "Bolje živim nego svi vi skupa. Kada budete imali par hiljada eura u džepu javite se"