Tri osobe optužene su za smrt dječaka, koja je uslijedila nakon četiri godine svakodnevne torture. Oni se sada nalaze "iza rešetaka" nakon što je 11-godišnji mališan po imenu Takoda Collins zlostavljan od svoje šeste godine!

Dječak je preminuo ranije ovog mjeseca, 5 dana prije svog rođendana, a detalji slučaja sada su isplivali u javnost.

Al-Mutahan McLean i njegova partnerka Amanda Lee Hinze su lišeni slobode zbog teškog zlostavljanja djeteta koje se dešavalo u mjestu Dayton (Ohio, SAD).

Intervju koji je policija obavila sa osumnjičenim pokazalo je, kako se navodi u pisanom dokumentu, "ekstremno zlostavljanje tokom dužeg vremenskog perioda".

Takoda Collins

Al-Mutahan McLean se suočava sa optužbom po sedam tačaka nakon smrti njegovog sina, uključujući optužbe za zlostavljanje djeteta i ugrožavanje mališanovog života (Foto: Okružni zatvor Montgomery)

Prema dokumentima koje je dobila WHIO TV, dijete je bilo zaključano u prljavom potkrovlju, i bilo žrtvom emocionalne i fizičke torture od svog rođenog oca.

Uvrnuti McLean bio bi obaviješten "ako Takoda ne bi radio ono što je trebalo da radi", navodi se, a zlostavljanje je bilo konstantno od 2015. godine, piše u dokumentu.

Takoda Collins

28-godišnja Amanda Hinze je također iza rešetaka (Foto: Okružni zatvor Montgomery)

Posebno je nevjerovatno da su optuženi pokrenuli stranicu na sajtu GoFundMe, pokušavajući izazvati suosjećanje dobrih ljudi i od njih dobiti novac. Kasnije je ovo obrisano.

Takoda Collins

"Molim sve prijatelje i familiju da podijele ovaj post. trebam svu moguću pomoć koju mogu dobiti", napisala je Hinze.

Mali Takoda je pronađen sa "brojnim posjekotinama i modricama po cijelom tijelu", nakon što su ga pregledali u bolnici gdje je doveden. Doktori mu nisu mogli pomoći, a onda je alarmirana i policija.

Takoda Collins

Također, u zatvoru je i Jennifer Ebert (25), koja nije poduzela ništa nakon što je vidjela zlostavljanje svojim očima (Foto: Okružni zatvor Montgomery)

Hinze i Ebert su obje optužene za ugrožavanje života djeteta.

POVEZANO
Eduardo Posso 0ZLA MAĆEHA I OTAC DOVELI DJEČAKA (12) DO SMRTI: Tukli ga, nisu mu dali da jede, na kraju vezali u WC

(Doznajemo.com)