Muškarac koji je ubio tinejdžerku tokom nasilne se*sualne «igre» i umotao njeno tijelo u plastičnu foliju, osuđen je na doživotni zatvor.

Prevod i adaptacija: Doznajemo.com/A.N.

24-godišnji mladić po imenu Ashley Foster treba biti najmanje 26 godina u zatvoru, prema presudi Kraljevskog suda u Wolverhamptonu (Velika Britanija). Osuđen je za ubistvo 17-godišnje Megan Bills.

On je zadavio djevojku majicom, svega nekoliko sati nakon što su se upoznali u okviru bizarne se*sualne fantazije, a zatim je njeno tijelo, obmotano folijom, sakrio u garderobni ormar!?

Tijelo se tu raspadalo skoro pune 3 sedmice, a za to vrijeme mladić je nastavio pretraživati po Internetu sadržaje koji se odnose na nasilni se*s i druge perverzije. Ponašao se, tvrde oni koji su ga vidjeli, uobičajeno.

Foster ubistvo Megan 0

Ashley Foster (gore) i Megan Bills (dole)

Foster ubistvo Megan 0

Mediji u Engleskoj pišu kako je Foster pušten iz zatvora samo tri dana prije nego što je ubio Megan, koju opisuju kao «ranjivu osobu» u jednom hostelu u Brierley Hillu (West Midlands).

Tijelo ubijene djevojke pronašlo je osoblje 3. maja prošle godine, nakon što se počeo širiti nesnosan neugodan miris.

Gospodin i gospođa Dawn i Martin Bills, koji su usvojili Megan kada joj je bilo 7 godina, bili su na galeriji tokom izricanja presude, kojom Sud nije uvažio navode obrane da je bila riječ o nesretnom slučaju i da su njih dvoje dobrovoljno stupili u intimni odnos.

U pismu kojoj je napisao svojoj maci, Foster je tvrdio da nije namjeravao ubiti curu: «Ona mi je rekla da voli da bude davljena, što sam i učinio. Ali, kad sam je pustio, njene oči su bile zatvorene... Uspaničio sam se i zbog toga sam njeno tijelo stavio u ormar...»

Foster ubistvo Megan 0

Snimak nadzorne kamere na kojoj je Foster u supermarketu s Megan nedugo prije njene smrti

Tokom suđenja, policija je pokazala neke snimke nadzornih kamera na kojima se vide neki od posljednjih trenutaka Megan.

Očito je ona došla dobrovoljno, ali zbog svoje naivnosti, mladosti i ranjive prirode, nije bila svjesna opasnosti.

Foster ubistvo Megan 0

Nakon ubistva Foster je pokušao prikriti tragove čišćenjem sobe i pranjem plahti. Na snimci od 2. maja 2017. vidi ga se kako prostire plahte da se suše

Foster ubistvo Megan 0

Pred sudom je prikazan i snimak nadzorne kamere na kojem se vidi kako Megan ulazi u hostel gdje je Foster živio

POVEZANO
Tanja MeksikoISTRAGA POTVRDILA SVE: Tanja je smrtno stradala tokom sek*ualnog odnosa sa svojim dečkom!