Prodavaču, koji je slučajno ubio svoju ljubavnicu koristeći krastavac kao se*s igračku, suđeno je za ubistvo iz nehata. Dobio je 20 mjeseci, ali uslovno, tako da ne treba ići iza rešetaka.

Oliveru Dietmann (46) se našao pred sudom u Mannheimu (Njemačka), nakon što je nakon bizarne se*sualne igre njegova ljubavnica Rica Varna preminula. Na sudu u Mannheimu u Njemačkoj je rečeno da par nije koristio samo krastavce, nego i mrkve i tikvice.

Oliver je pred sudom rekao da su on i Rica često koristili povrće. Tragedija se desila 19. 07.2014. godine, a ovaj otac jednog djeteta s Ricom je varao svoju zakonitu suprugu.

19. jula 2014. godine, Oliver je pozvao nju kako bi bili zajedno. Na sudu je Oliver ispričao kako je ženi stavio krastavac u usta, a onda primijetio dim koji je dolazio iz kuhinje.

– Zaboravio sam da sam stavio komad mesa na štednjak. Otrčao sam u kuhinju, a onda otišao na balkon zapaliti cigaretu. Kada sam se vratio u spavaću sobu, Rica je bila bez svijesti.

– Pokušao sam izvući komadiće krastavca iz njenog grla, ali su bili tako gnjecavi, da nisam uspio.

Medicinski stručnjaci su rekli da se krastavac zaglavio u grlu i tako joj onemogućio disanje, nakon čega je pala u komu.