Mrtvo dijete koje je dan ranije nestalo pronađeno je u srijedu u 9 sati nedaleko od lučice Mandrač u Puli (Hrvatska). Sumnja se na nasilnu smrt. Lišene slobode su tri osobe, među kojima i majka djeteta, u okviru istrage.

Povezani sadržaj:

POVEZANO
Policija HrvatskaUŽASAN SLUČAJ ŠOKIRAO HRVATSKU: U plićaku jutros pronađen mrtav dječak (3)

Neslužbeno doznajemo da je policiji u Puli (Hrvatska) oko ponoći, odnosno u noći s 23. na 24.05. majka C.P. (32) prijavila nestanak dječaka s adrese Akvilejski prilaz 2 te je za njim pokrenuta potraga. Za trogodišnjakom se tragalo cijelu noć, a na koncu je oko 9 sati, upravo majka odvela policiju na oko kilometar i pol od lučice Mandrač, prema Vallelungi, i pokazala beživotno tijelo dječaka.

Ubrzo je na mjestu pronalaska tijela trogodišnjaka započeo očevid koji su uz policiju obavili zamjenik Županijske državne odvjetnice Eddy Putigna te patolog i sudski vještak dr. Ilija Kučinar.

Pula ubistvo djeteta 24/05/2017a

Chiara Rojnić

Nedugo nakon njihovog odlaska, na Mandrač je oko 10.45 sati stiglo i vozilo pulskog pogrebnog poduzeća Monte Giro koje je preuzelo tijelo dječaka. Okolnosti ubojstva djeteta još se utvrđuju, a iz Policijske uprave istarske nam je oko 11.30 sati potvrđeno da se na kriminalističkom istraživanju kod njih nalazi nekoliko osoba.

Na adresi na kojoj su živjeli majka i dječak, pred ulazom u zgradu naišli smo na nekoliko susjeda koji su nam, ne znajući još da je nestali dječak nađen mrtav, ispričali da se majka s djetetom nedavno doselila iz Bosne u stan preminulog djeda. Majka je s polusestrom i djetetom u Puli boravila sama, dok se otac nalazio u Bosni i Hercegovini.

Pula ubistvo djeteta 24/05/2017a

Pula ubistvo djeteta 24/05/2017a