Srpski maneken Rade Lazić upucan je u svom stanu u Beču, piše “Kurir”. Kako navodi ovaj dnevni list, bivši takmičar “Farme” prebačen je u bolnicu, gdje se oporavlja, a provalnici su mu, navodno, uzeli 10.000 eura.

Kako se navodi, incident se desio u noći između subote i nedjelje, kada se Rade Lazić iz noćnog kluba vratio u stan. On je tamo zatekao provalnike, a jedan od njih mu je pucao u nogu. Napadači su poslije pobjegli.

Sam Rade Lazić je potvrdio ove informacije.

– Što se same pljačke tiče, ne znam ko mi ju je smestio, i da li je uopšte namještena. Ne razmišljam previše o tome, fokusiram se na oporavak, to mi je sada na prvom mjestu – potvrdio je Lazić za “Kurir” i nastavio:

U subotu sam malo ranije krenuo iz kluba, otključao sam stan i čuo dva muška glasa. Krenuo sam ka dnevnom boravku, i imao šta da vidim. Pokušao sam da reagujem, ali jedan od njih je izvadio pištolj, pucao i pogodio me u desnu butinu. Potom su napadači pobjegli iz stana s mojom ušteđevinom, a ja sam pozvao prijatelja da me odveze u bolnicu. Izgubio sam dosta krvi, ali se, srećom, sve dobro završilo –  zaključio je on.

Prema nezvaničnim informacijama, policija traga za napadačima.