Buba Corelli, poznati reper, čije je pravo ime Amar Hodžić, jučer je, nakon što je prenoćio u policiji, pušten da se brani sa slobode. On je, zajedno sa rođakom Omarom Curićem, bio uhapšen nakon masovne tuče, a zatim i pucnjave koja se prekjučer dogodila u sarajevskom naselju Stup.

U tom sukobu dvije osobe su zadobile povrede, a Curić i Hodžić su privedeni zbog sumnje da su učestvovali u događaju koji ima obilježje krivičnih djela izazivanje opće opasnosti, nanošenje teških tjelesnih povreda, te nasilničko ponašanje i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i municije.

POVEZANO
Buba Corelli kriminal SpasićBIVŠI OPERATIVAC SRPSKE TAJNE POLICIJE TVRDI: "Ovo je istina o Bubi Corelliju, on ustvari radi za.."

Nakon što je pušten iz policije, advokat Bube Corellija Zlatko Ibrišimović izjavio je za medije da će on u ovom slučaju "najvjerovatnije biti svjedok", te ponovio ono što je Hodžić rekao neposredno nakon incidenta, odnosno da "se našao u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu".

U međuvremenu se na društvenim mrežama pojavio novi snimak sukoba koji je uznemirio građane ovog naselja. Na snimku se vidi da je na mjestu događaja bilo prisutno šest osoba.

Šta se dešavalo pogledajte u videu na OVOM LINKU.

Corelli sukob Stup 3

(Doznajemo.com/Faktor)