Žena je na tragičan način izgubila život nakon što je njen suprug navodno koristio minobacačku granatu kao «se*sualnu igračku» tokom bizarne intimne igrice.

Muškarac po imenu Ruben Valera Korneho (Cornejo) je lišen slobode pod sumnjom za ubistvo iz nehata, a vjeruje se da je stavio eksplozivnu napravu u tijelo svoje supruge Ljubice Ljerene (Yubitza Llerena) u njihovom domu u mjestu Arequipipa, u Peruu (Južna Amerika).

Prevod i adaptacija: Doznajemo.com/A.N.

Peru granata Llerena 0

Navodno je svemu kumovala i upotreba opijata, a čovjek je izjavio policajcima da se ne sjeća mnogo toga šta se dešavalo te večeri, osim da je njegova žena tražila od njega da koristi različite objekte u njihovom domu kao «se*sualne igračke».

Po njegovoj izjavi, on je zaspao i tek kad se probudio shvatio je šta se desilo, nakon što je pronašao svoju suprugu bez svijesti.

Peru granata Llerena 0

Policijski službenici istražuju slučaj, a iz izvora bliskih istrazi doznaje se da su od materijalnih dokaza pronađeni minobacačka granata na kojoj je bilo tragova krvi i pubičnih dlačica, kao i ručnu torbicu među ostalim «se*sualnim igračkama».

Također, na licu mjesta su pronađeni i lijekovi protiv bolova, za koje se također vjeruje da ih je par koristio.

Šef policije u Arequipi Havier (Javer) Arana izjavio je da je granata, za koju se navodi da je neaktivna i korištena kao suvenir, bila oko 40 centimetara dugačka i 5 cm široka.

Peru granata Llerena 0

Ne vjeruje se da je došlo do eksplozije ovog ubojnog sredstva u tijelu žene.

Cornejov punac Vošington Ljerena (Washington Llerena) pozvao je na kažnjavanje Rubea: «On treba biti u zatvoru zbog onoga što je uradio mojoj kćerki i borit ću se za to do kraja», najavio je, protiveći se odluci da se zetu omogući odbrana sa slobode.

POVEZANO
Tanja MeksikoISTRAGA POTVRDILA SVE: Tanja je smrtno stradala tokom sek*ualnog odnosa sa svojim dečkom!