Saobraćajna policija PU vukovarsko-srijemske policije (Hrvatska) prekjučer je oko 13 sati na autoputu Zagreb-Lipovac, na području Bošnjaka, zaustavila je tri sportska automobila, koja su se kretala brzinom značajno većom od zakonom dopuštene brzine.

Tako je 38-godišnji državljanin Norveške upravljao vozilom Lamborgini, rumunskih oznaka, krećući se brzinom od 247,5 km/h; 40-godišnji državljanin Njemačke upravljao je BMW-om njemačkih oznaka, krećući se brzinom od 221 km/h, dok je 40-godišnja državljanka Rumunije upravljala vozilom Lamborgini rumunskih registarskih oznaka, krećući se brzinom od 246 km/h.

Nešto kasnije, oko 15 sati, takođe na dionici autoputa na istom području, zaustavljen je i automobil porsche makedonskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 36-godišnji državljanin Makedonije. Zatečen je kako se kreće brzinom od 221 km/h.

- Svim počiniteljima prekršaja izrečena je novčana kazna u iznosu od 3.000 kuna (oko 400 eura) i izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom na području Republike Hrvatske, naveli su iz policije.

POVEZANO
Butile nesreća stradale djevojke"Kazaljka se u trenutku udara zakucala na 244 km/h!?" BOL I TUGA U KUĆAMA POGINULIH DJEVOJAKA

(Doznajemo.com/Index)