Milena Glogovac, majka glumca Nebojše Glogovca koji je preminuo prošlog februara, umrla je prije četiri dana, u petak, u svojoj 74. godini.

Milena, čini se, nije mogla da prežali smrt svog sina, ugasila se nedugo nakon njegovog odlaska...

POVEZANO
Nebojša Glogovac 3Prijatelj otkriva istinu: OVAKO SU IZGLEDALI POSLJEDNJI DANI NEBOJŠE GLOGOVCA!

Milena Glogovac posmrtnica 1

Podsjetimo, Nebojša Glogovac preminuo je na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu u februaru 2018. godine, nakon teške bolesti.

Poznanici porodice tvrde da se njegova mama od bola za sinom ubrzo razboljela i polako počela da vene. Umrla je, smatraju, od tuge za njim.

POVEZANO
Glogovac sahranaTUŽNA CEREMONIJA: Glumac Nebojša Glogovac sahranjen u Aleji zaslužnih građana

- Obavještavamo rodbinu, prijatelje i poštovaoce da je usnula u Gospodu naša draga Milena Glogovac, rođ. Samardžija. Opelo i sahrana drage nam pokojnice služiće se u Hramu sv. velikomučenika Georgija na Starom pravoslavnom groblju u Pančevu, u ponedjeljak, 11. novembra 2019. godine u 14 časova. Ožalošćeni: suprug prota Milovan, kćerka Bojana i zet Vule, snaja Milica, unučad Gavrilo, Miloš, Sunčica i Luka, jetrva Ljuba sa porodicom, braća Momir i Radivoje, snaje Anđelka, Dušanka, Ljubinka i Nada, zaove Milka i Ljilja sa porodicama i ostala mnogobrojan rodbina i prijatelji - navodi se u čitulji koju je njena familije objavila u dnevnim novinama.

Na još jednoj čitulji bila je navedena samo njena kćerka. Kratko piše:

- Mama, najdraža moja. Tvoja Bojana.

Milena Glogovac posmrtnica 1