Regionalno popularni glumački trio kojeg čine Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović sa malih ekrana preselili su na daske koje život znače. Ovu sjajnu glumačku postavu možemo gledati u predstavi "Sjajni momci". Njihov teatarski performans pretočen u urnebesnu komediju nas sve dobro zabavlja i nasmijava, a prema najavama predstava uskoro svojim prvim izvođenjem stiže u Tuzlu.

Predstava "Sjajni momci" je rađena po tekstu Neila Simona (u originalu Sunshine Boys), a govori o dva penzionisana komičara, Hariju i Aliju. Na poziv Zlatana (Harijevog sestrića), Hari i Ali dobivaju priliku da učestvuju u TV emisiji, posvećenoj komediji od antike do danas. Njihov zadatak je da odigraju svoj skeč "Kod doktora", kojeg su zajedno igrali decenijama. Međutim, problem je što su Hari i Ali prekinuli sve odnose prije dvanaest godina. Na nagovor Zlatana, dva slavna glumca pokušavaju obnoviti čuveni skeč. Uz mnogobrojne nesuglasice i razmirice njihov ponovni javni nastup se pretvara u komični fijasko furiozo.

Predstava "Sjajni momci" 29.10. treba biti održana u sali BKC Tuzla od 19:30 sati. Sve informacije u vezi rezervacije ulaznica možete dobiti putem broja telefona 035 282-296.