Dječak (12) A.P. smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se u ponedjeljak oko 20.40 sati dogodila na Bulevaru Medijana u Nišu, dok je muškarac D.I. (48) s teškim tjelesnim povredama prevezen u Klinički centar, gdje je po prijemu preminuo.

Kako se doznaje, do nesreće je došlo kada je vozilo "Audi" beogradskih registarskih tablica kojim je upravljao devetnaestogodišnji mladić N.S., pokosilo dvoje pješaka. Prema izjavama očevidaca, "Audi" se Bulevarom Medijana kretao iz pravca tržnog centra kad je skrenuo s ceste i udario pješake.

- Dječak je išao do tržnog centra da bi kupio hranu za psa. Vraćao se kući Bulevarom Medijana kad je udaren kolima. Smrtno je stradao na licu mjesta – navode sagovornici beogradskog Telegrafa upoznati s ovim slučajem.

Na mjesto nesreće sinoć je došla mališanova majka koja je slutila najgore. Uplakana žena raspitivala se kod prolaznika da li je neko vidio dječaka. Ubrzo se po društvenim mrežama dijelila objava u kojoj je navedeno da je dvanaestogodišnjak posljednji put viđen u 20.20 sati, kod tržnog centra.  Nesreća se dogodila dvadeset minuta kasnije, pa je majka sumnjala da je on druga žrtva.

Niš nesreća 04/01/20b

Foto: Očevici tvrde da je prizor na licu mjesta bio stravičan!

- Vozio je veoma brzo, proklizao i udario dječaka kojeg je prebacio preko ograde niškog vodovoda. Čuo sam da je na licu mjesta ostao mrtv. Muškarca je pokupila Hitna pomoć, ali... - u šoku je jedan Nišlija koji se zatekao na mjestu događaja.

Na lice mjesta je došlo više vozila saobraćajne policije, a utvrđuju se okolnosti ovog događaja.

Prema nezvaničnim informacijama, Beograđanin je došao u Niš da bi praznike proveo kod rođaka. U trenutku nesreće navodno nije bio u alkoholisanom stanju.

Niš nesreća 04/01/20b