Pod egidom `ekskluzivno` srpski mediji objavili su snimak ubistva preduzimača Zorana Trifunovića (59), kojeg je s tri metka ubila penzionerka Stojanka Coka Stojanović (79).

Podsjetimo, Trifunović je ubijen je 02.08. ujutru na beogradskoj Zvezdari, u Bulevaru Kralja Aleksandra kod broja 356. Njega je hladokrvno upucala penzionerka Stojanka Coka Stojanović (70), koja se poslije zločina mirno vratila u krevet?!

Ubistvo je snimljeno kamerama s video-nadzora obližnjeg objekta.

- Na snimku se vidi kako Stojanka s kačketom na glavi i cegerom u ruci ide u susret investitoru Zoranu Trifunoviću. Prišli su jedno drugom i na snimku izgleda kao da su razmijenili nekoliko riječi. Onda je Stojanka gurnula ruku u ceger, izvadila pištolj i pucala investitoru u grudi. On je pao, a ona mu je pucala u stomak. Zatim mu je prišla još bliže i ispalila mu metak u glavu. Nakon toga je vratila pištolj u ceger i odšetala - navodi izvor kojeg citira `Informer`.

Ubistvo Vračar ŠOKANTNO

Ubistvo Vračar ŠOKANTNO

Ubistvo Vračar ŠOKANTNO

Marko Stojanović, Stojankin sin, ranije je u medijima tvrdio da je ona ubila tog čovjeka jer joj je navodno prijetio oko placa.

Kriminolog Zlatko Nikolić kaže da je Stojanka izvršila ubistvo kao profesionalac:

- Kada ništa ne bismo znali o ženi ubici, pomislili bismo da se radi o profesinalcu koji se maskirao u žensko, jer je ona vrlo hladnokrvno prišla žrtvi i već s prvim hicem ispod brade ga je najjverovatnije usmrtila, što je i autopsija vjerovatno i pokazala, a ovo drugo se u žargonu zove ovjeravanje. Ova žena se ponašala kao kad je domaćica krenunla u baštu da ubere par ruža ili neko drugo cvijeće, a ona je ubrala žrtvu.

Nikolić misli da je to "ubica sa osmijehom":

- Vrlo hladnokrve, vesele, nasmiješene osobe, bolesnici koji drže nož u desnoj ruci iza leđa. Ovdje se ne radi o nožu, već o pištolju u torbici koju je ta žena u godinama  hladnokrvno izvukla. Jer, ako neko kreće nekog da ubije ne može da bude ovako hladnokrvan kako ova žena ubica,  a to ukazuje da postoji indikacija o psihičkom poremećaju, o nekoj vrsti šizoidnosti, ne znam, ali to će eksperti da pokažu... Vrlo hladnokrvno je otišla, kao da nije ubila čovjeka, čujem na TV da je poslije toga otišla kući i mirno spavala, čak je pred istražnim ogranima glumila da nije ništa čula - izjavio Nikolić.

ISPOD JE SNIMAK UBISTVA. UPOZORENJE! UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!