Policija je u Bogatiću (Srbija) je lišila slobode N.M. (30) iz Banovog Polja zbog sumnje da je si*ovao svoju dvanaestogodišnju pastorku.

On je, kako je majka djevojčice navela kada je pozvala policiju, dijete napastvovao večer prije hapšenja i to u automobilu.

Potom se dao u bijeg, ali su ga brzom intervencijom pripadnici policijske stanice iz Bogatića uhvatili nedaleko od mjesta zločina. N.M. je zadržan u policijskom pritvoru do 48 sati.

Sve se dogodilo na livadi između njihovog sela i obližnjeg Bogatića, kad su pošli na noćno kupanje na tople izvore, a djevojčica je uspjela da pobjegne i pretrči put do kuće dug tri kilometra.

Devojčica je ispričala da je očuh, kada su krenuli "na banju", ošamario i primorao da pređe na zadnje sjedište, gdje se desio užasan čin.

Automobil je zaključao, ali kako je bio alkoholisan, ubrzo je zaspao pa je dijete nekako uspjelo da se iskrade.

"Udario mi je šamar, plakala sam i vrištala, ali niko nije mogao da me čuje", ispričala je djevojčica novinarima i dodala:

"Bili smo u polju pored puta... Pobegla sam iz auta i zvala majku na mobilni da joj kažem, a onda sam potrčala prema kući po mraku. Šta sam drugo mogla..."

Majka djevojčice tvrdi da je zanijemila nakon ovakvog kćerkinog poziva.

Samo je pozvala prijatelje – familiju iz susjednog sela Sovljaka, a i policija je stigla malo kasnije.

Policija je tokom noći na nedjelju obezbjeđivala mesto zločina, a inspektori su pretraživali automobil u kojem su zatekli si*ovatelja.

Djevojčica je u policiji u prisustvu socijalnog radnika potvrdila priču o monstruoznom ponašanju svog očuha.

Tokom dana ona treba biti upućena na ginekološki pregled, a N.M. treba biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

(Doznajemo.com/Novosti.rs)