Mrtvo dijete koje je sinoć nestalo pronađeno je u srijedu u 9 sati nedaleko od lučice Mandrač u Puli (Hrvatska). Sumnja se na nasilnu smrt.

Policija je zasad kratko objavila da je u toku istraga, a dalje istražne radnje trebale bi razjasniti okolnosti ovog užasnog slučaja koji je šokirao cijelu zemlju.

Mrtvo dijete pronađeno je u srijedu u 9 sati nedaleko lučice Mandrač u Puli.

Prema prvim informacijama dijete je pronađeno mrtvo u plićaku. Navodno je riječ o dječaku koji ima tri godine i koji je u utorak nestao.

U Puli je u utorak 24.05. oko ponoći policiji dojavljen nestanak djeteta, trogodišnjeg dječaka. Policija se dala u potragu koja je potrajala cijelu noć, a tijelo dječaka pronađeno je oko 9 sati ujutro.

Neslužbeno doznajemo da je 32-godišnja majka C.P. iz Pule sinoć nešto iza ponoći prijavila policiji da je njen sin, pod još neutvrđenim okolnostima, nestao.

Policiji je izjavila da se sa sinom zadnji put igrala u obližnjm parku u utorak malo iza 18 sati, da bi kasnije utvrdila da ga nema.

Na mjestu pronalaska dječaka očevid su uz policiju obavili zamjenik Županijske državne odvjetnice Eddy Putigna te patolog i sudski vještak dr. Ilija Kučinar. Nedugo nakon njihovog odlaska na Mandrač je oko 10.45 sati stiglo i vozilo pulskog pogrebnog poduzeća Monte Ghiro koje je preuzelo tijelo dječaka.

Okolnosti ubistva djeteta još se utvrđuju, a neslužbeno se doznaje da se već sumnja u određenu osobu ili osobe kao moguće počinitelje, javlja Glas Istre.