U saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 19:25 sati dogodila na cesti D-1 u Cerovcu Vukmanićkom nedaleko od Karlovca (Hrvatska), pod prikolicom šlepera život je izgubio 26-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, potvrdila je jutros karlovačka policija.

Opisujući nesreću, navode da je 57-godišnji hrvatski državljanin koji je sjedio za volanom šlepera zagrebačkih oznaka iz neutvrđenog razloga izgubio kontrolu nad upravljačem.

Nesreća u Cerovcu Vukmanićkom 01/09/19 0

Nakon toga je udario u vozilo koprivničkih oznaka koje mu je dolazilo u susret.

- Teretno vozilo spuštalo se sa Slunjskih Brda, a udar u automobil je bio strašan. Šleper se prevrnuo, a onda zajedno s automobilom otklizao van kolovoza na zelenu površinu kraj ceste, pri čemu se dio tereta s priključnog vozila, ambalaža s prehrambenim proizvodima, prevrnuo na vozilo, javlja zagrebački Jutarnji list.

Nesreća u Cerovcu Vukmanićkom 01/09/19 0

- Tom prilikom smrtno je stradao 26-godišnji vozač, a 36-godišnji putnik iz automobila i 57-godišnji vozač terenca teško su povrijeđeni. Na mjestu događaja uviđajem je rukovodio zamjenik županijske državne tužiteljice, a promet je bio u prekidu od trenutka nesreće do 23:40 sati, navode iz policije, dodajući kako se i dalje provodi kriminalističko istraživanje.

Nesreća u Cerovcu Vukmanićkom 01/09/19 0