Stravična saobraćajna nesreća kod Rume, u kojoj je stradalo troje, a povrijeđeno četvoro ljudi, zabilježena je obližnjom kamerom sa lokalnog puta.

Video-snimak objavila je "Sremska TV". Do nesreće došlo je noćas u oko tri sata poslije ponoći, kada je otac sa sinovima i rodbinom krenuo po mladu jednog od sinova, nakon čega je automobil Renault laguna sletio sa puta i zakucao se u banderu.

Na licu mjesta stradali su otac i dva sina, a četvoro je povrijeđeno.

POVEZANO
LiveLeak nesreća Rusija jan 2018aTROJE MRTVIH U "FORDU": Vozač, njegova 26-godišnja supruga i njihov 4-godišnji sinčić! (VIDEO)

U nesreći su poginuli Miroslav J. (37) iz Krčedina, Marko J. (19) iz Starih Banovaca i Mirko J. (17), takođe, iz Starih Banovaca.

U teškom stanju nalazi se N.P. (16) iz Golubinaca, dok je teške tjelesne povrede zadobila Nagelina N. (27) iz Nikinaca, a lakše je povrijeđen Aleksandar D. (21) iz Golubinaca.

Mještani su za "Sremsku TV" ispričali da se sve odigralo u nekoliko sekundi i da je bilo užasno.

- Čulo se kao eksplozija. Bilo je grozno, komšije su pokušale da pomognu koliko su mogli. Vatrogasci su ih izvlačili iz vozila, izjavila je Hatidža Cvijetičanin.

POVEZANO
Saobracajna nesreca Krizaljka Zivinice 22/04/19FOTO S LICA MJESTA: Tragedija u Živinicama, noćas stradali mladići u Golfu II velikom brzinom

U vozilu je kako se doznaje bilo osmoro, dok je jedna osoba bila u gepeku.

- Bilo je strašno za gledati. Kažu da su bili da prose mladu, poginuli su valjda otac i dva sina, jedan od njih se trebalo da se oženi, izjavio je jedan mještanin.

(Doznajemo.com/Blic)