Vanbračni sin tragično nastradalog pjevača narodne muzike Šabana Šaulića, Robert Omaljev, je u više navrata u medijima govorio o tome da ne želi da uzme nijedan dio nasljedstva koje mu zakonski pripada poslije smrti oca, ali je, po svemu sudeći, sada okrenuo ploču i potražuje svoj dio.

– Poslije Šabanove smrti rekao je da ga je sramota rođenog oca jer je dozvolio da mu sin tako živi, da je zbog toga uzeo očevo prezime, a ne govori kako je sada vratio prezime Šaulić jer se sprema da se bori oko Šabanove imovine i para. Šaban ga je ranije lijepo priznao i dao njegovoj majci Nevenki Bogdanović zvanoj Nena pare da za Roberta sagradi ogromnu kuću. Kažu da je dao novac u vrijednosti današnjih 100.000 eura. Goca Šaulić je čak htjela da Roberta dovede u svoju kuću, da ga ne razdvaja od svoje djece, ali Nena tada to nije dozvolila – izjavio je Hasan Dudić.

POVEZANO
Šaban Š vanbračni sin"Kad sam pitala Šabana zašto je takav prema svom vanbračnom sinu - SAMO JE ĆUTAO!"

Dudić je sada izrevoltiran Robertovim ponašanjem, pa tvrdi da bi mu Goca, na kraju krajeva, pomogla, ali da na nju nije nikako trebalo da krene đonom.

- Očigledno je da njegova majka huška svoju kćerku, njegovu polusestru, koja mu izigrava savjetnika i daje smjernice kako da se ponaša pošto on sa majkom ne priča. Na Šabanovoj sahrani da mu nije bilo Goce Božinovske, Zlate Petrović i mene, niko mu ne bi ni prišao – zaključio je za Hasan za Svet.

POVEZANO
Šaban Šaulić blackPOZNATI PJEVAČ ŠABAN ŠAULIĆ nije vanbračnom sinu dao 850 eura koje su mu trebale da uveže staž!?

POVEZANO
Hasan Dudić Šaulić i vanbračni sinHASAN DUDIĆ TVRDI DA JE OVO TAJNA SKRIVANA 40 GODINA o Šabanu i njegovom vanbračnom sinu !!