Pjevačica Neda Ukraden na Instagramu se prisjetila svoje majke koja je preminula prošle godine. Očito, još uvijek tuguje zbog gubitka člana najbliže porodice...

- U tvome srcu za mene, tople je ljubavi bilo, ti si me pratila svuda, ko anđelovo krilo. Težak si imala život, al nikad se žalila nisi, uvijek na mome nebu, ko sunce sjala ti si" Danas je godinu dana od kada je prestalo da kuca srce moje mame Anđe. Mila moja majko, hvala ti za ljubav, snagu, podršku, brigu i radost kojom si ispunila naše živote! Vječno ćeš biti u našim srcima! - napisala je Neda uz fotografiju majke.

U komentarima su joj fanovi poslali poruke podrške.

Neda Ukraden Instagram

Neda je bila veoma bliska s majkom Anđelijom.

- Mamu ću žaliti dok sam živa. Ona bi bila sretna da nastavim s koncertima i snimanjem pjesama. Mnogo mi je pomogla da budem to što jesam i zahvaljujući njoj ja sam Neda Ukraden. Pomogla mi je i u obiteljskom i poslovnom životu. Posvetit ću joj svaki svoj koncert. Moje misli su uvijek s njom, ali život ide dalje. Ona bi bila sretna da me vidi na sceni da sam se vratila svojoj publici i svojim pjesmama - izjavilaje za Blic.

POVEZANO
Neda Ukraden 1PJEVAČICA NEDA UKRADEN PRIZNALA JAVNOSTI: Da, svoju rođenu majku sam morala dati u Dom