Nova scenografija za 11. sezonu «Zvezda Granda» potpuno je promijenjena i izgleda najglamuroznije do sad. Napravljena je u obliku zvijezde, i na svakom od šest krakova nalazi se stol za kojim sijedi po jedan član žirija.

U sredini zvijezde nalazi se dio predviđen za kandidata koji na scenu izlazi liftom. Članovi žirija svoje glasove "da" i "ne" daju pritiskom na taster. Razlika u odnosu na prethodnu sezonu je u tome što se ispred svakog člana žirija nalazi zid koji se podiže i spušta u zavisnosti od glasa koji dodijeli. Ukoliko dodijele glas "da", zid se spušta i mogu da gledaju nastup kandidata, a ukoliko pritisnu "ne", zid se podiže i ne mogu da ga vide.

Ovogodišnja scenografija po svom izgledu i rasvjeti može da parira najpopularnijim svjetskim show programima, a koliko je novca uloženo u nju najbolje je da prosudite sami.

Zvezde Granda nova sezona jesen 2016a

O kandidata treba odlučivati žiri u sastavu: Jelena Karleuša, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Aca Lukas i Viki Miljković.

Pored Saše Popovića u produkcijskom žiriju i u novoj sezoni nalazi se Snežana Đurišić, muzička urednica "Zvezda Granda".

Sanju Kužet će zamijeniti na voditeljskoj poziciji Sanja Ćulibrk.

SANJA ĆULIBRK MIJENJA SANJU KUŽET

Zvezde Granda nova sezona jesen 2016a

Mnogi su iznenađeni ovom odlukom Grandovog šefa Saše Popovića, jer se spekulisalo o nekim drugim imenima, ali... umjesto dobro poznatog lica Sanje Kužet, koju smo tri sezone gledali u "Zvezdama Granda", na bini muzičkog takmičenja zajedno sa Vojom Nedeljkovićem ubuduće bismo gledati novu voditeljku Sanju Ćulibrk.

Ljepotica koja zauzima mjesto Sanje Kužet (koja je na porodiljskom odsustvu) već nekoliko godina se bavi voditeljskim poslom na Grand televiziji.

Ona je rođena u Zagrebu, po zanimanju je diplomirani menadžer za odnose sa javnošću.

Šest godina je u novinarskom i voditeljskom poslu. Radila je u zabavnom i informativnom programu,a trenutno je jedno od zaštitnih lica `Grand televizije`, na kojoj vodi emisije “Grand magazin” I “Desetka”.

Sanja je u skladnoj vezi sa Stefanom Ilićem, violinistom orkestra Aleksandra Sofronijevića.