Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina preduzimajući niz operativnih i istražnih mjera i radnji, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, identifikovali su i uhapsili 19 lica koja su učestvovali u tuči sa smrtnim posljedicama od kojih je A.P. iz Bijeljine preminuo, a lice B.K zadobio tjelesne povrede.

"U toku je kriminalistička obrada nad licima lišenim slobode i rad na dokumentovanju krivičnog djela 'ubistvo' i krivičnog djela 'učestvovanja u tuči', kao i preduzimanje istražnih mjera i radnji u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koji su doveli do ovog događaja", navedeno je za InfoBijeljina u policiji.

Podsjećamo, tridesetogodišnjak čiji su inicijali A.P. iz Bijeljine preminuo je od posljedica povreda koje je zadobio u tuči u Dvorovima, dok je tridesettrogodišnjak čiji su inicijali B.K. povrijeđen, potvrđeno je ranije u bijeljinskoj policiji.

Kako spomenuti portal doznaje obračun se dogodio jadan čas poslije ponoći, na parkingu hotela Sv. Stefan u Dvorovima, gdje je prethodno dogovoren obračun bijeljinskih navijača Crvene zvezde i Partizana.

Prema informacijama portala, navijači su koristili metalne šipke i drvene palice. Razlog zbog kog je došlo do ove ugovorene tuče, je brisanje grafita jednog od klubova po gradu, a u obračunu je učestovalo 20 momaka, piše infoBijeljina.

Kako je na svom Fejsbuk profilu objavio Vladimir Đukanović, poslanik SNS-a u Skupštini Srbije, u tuči je nastradao njegov rođak Aleksandar Saša Pantić, koji je bio navijač Partizana.

POVEZANO
Privođenje incident Bijeljina 1FOTO: U Tužilaštvo privedeno 19 učesnika tuče u Dvorovima, u kojoj je nastradao Aleksandar Pantić