Kako javlja Večernji list u Zadru (Hrvatska) je lišen slobode 49-godišnjak koji je u petak 21.02.2020. u jednoj kući na otoku Ugljanu, u kojoj stanuje oštećenik, došao do ulaznih vrata koja su bila zaključana i nasilno ih otvorio pomoću sjekire te ušao u kuću i uz prijetnje fizički napao oštećenika.

- Osnovano se sumnja da je u dnevnom boravku kuće sjekirom udarao po televizoru, muzičkoj liniji i stolu te se potom udaljio, a opisano postupanje je kod oštećenika izazvalo osjećaj straha i ugroženosti - navodi se.

POVEZANO
Velika Kladuša znakDRAMA U VELIKOJ KLADUŠI Bivša supruga (50) uletjela u stan nekadašnjeg muža, a kad je tamo zatekla..

OPET DOŠAO U KUĆU. Također, sumnja se da je nakon prethodno opisanog, u popodnevnim satima opet došao u kuću oštećenika gdje je zatekao svoju suprugu, pa je, s ciljem da kod nje izazove strah, fizički je napao udarajući je drškom sjekire po glavi i uz prijetnje joj uzeo ključeve zajedničke kuće.

POVEZANO
Otes pucnjava 06/01/19cPRELJUB SA KOMŠINICOM JE ZAVRŠIO TRAGEDIJOM: Ovo je pravi motiv ubistva na Otesu? (FOTO)

ISTRAŽNI ZATVOR. Iz zadarskog DORH-a su naveli sljedeće:

- Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja djela te opasnosti od utjecaja na svjedoke, što je sudac istrage prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor.

POVEZANO
Korčula HrvatskaPOČELA POTRAGA ZA SEZONSKIM RADNICIMA U HRVATSKOJ: Plaće od 600 do 800 eura, na OVO pazite!

(Doznajemo.com/Večernji list)