Kako piše Coolstyle, navodeći da je informacija nezvanična, Mirza Šoljanin više ne živi u bračnoj zajednici sa Hanom Terović, s kojom ima sina Isaka.

- Ovu informaciju potvrdili su nam prijatelji pjevača, koji se nedavno vratio na estradu sa kompozicijom “Oprosti” koju je prošle sedmice promovirao i u Sarajevu, ali i njegove izabranice koja je ostala da živi i radi u Malmeu - piše ovaj izvor.

Podsjetimo, Mirza i Hana su se vjenčali prošle godine, a Hana je bila glumica u Mirzinom spotu za pjesmu “Odlazim”.

Novinarima u Sarajevu je bilo čudno što se na promociji nije pojavila njegova ljepša polovina, koja mu je ranije bila najveća podrša u karijeri. Informacije o razlazu sa Hanom potvrđuju činjenice da su oni izbrisali zajedničke fotografije na profilima na društvenim mrežama, dodaje se u tekstu.

Također, Hana Terović na Facebooku je promjenila status, tako da joj stoji da je slobodna i da nije u vezi. Mirza Šoljanin je promjenio i broj mobitela, koji je koristio posljednjih 5-6 godina. Ipak, preko njegovog prijatelja dobili smo novi broj, a iznenađeni Mirza Šoljanin koji se trenutno nalazi u Beogradu nije htio ni potvrditi, ali ni demantirati ovu informaciju.

– Nemam nikakav komentar. Ne želim govoriti o svom privatnom životu. Pišite o mojoj novoj pjesmi “Oprosti” – izjavio je Mirza Šoljanin za Coolstyle.

Podsjetimo, Mirza je prije Hane Terović bio nekoliko godina u braku sa Merimom Džekom, sestrom naše nogometne zvijezde Edina Džeke.

S druge strane, kada smo pokušali dobiti informaciju od ljudi bliskih njemu, doznali smo da od razvoda, barem koliko su oni upućeni, nema ništa. Kako tvrde neki njegovi prijatelji Mirza i Hana i dalje odlično funkcioniraju, a nemaju pojma od koga je "procurila" takva informacija.

POVEZANO
Vjenčanje Merima DžekoUDALA SE SESTRA EDINA DŽEKE: Mnogi su iznenađeni sa ove tri stvari...