Fahreta Jahić, alias Lepa Brena ugovorila je saradnju sa Stefanom Đurićem Rastom, koji treba uraditi deset pjesama za njen novi, ali i, najavljuje se posljednji album, piše Kurir.

Oduševljena reperovim radom i hitovima koje je napisao, a posebno posljednjim albumom njegove supruge Ane Nikolić, gazdarica "Granda" poželjela je da i ona postaje moderna.

Iako se ranije špekuliralo da bi pjevačica mogla sarađivati s njim, kako smo doznali, njih dvoje su se neposredno pred Brenin odlazak u Dubai sreli i dogovorili se o saradnji. Ono što fanove najveće balkanske zvijezde svakako ne može obradovati jeste to da bi ovo trebao biti njen posljednji studijski album!

- Breni se posebno svidjelo to što je on za samo tri mjeseca uspio da napravi hit album svojoj supruzi Ani Nikolić! Ona je najavila da će sljedeće godine slaviti 35 godina karijere, kao i jubilej turneje pod nazivom "Hajde da se volimo", uz nekoliko novih pjesama. Ubijeđena je da samo Rasta za tako kratko vrijeme može da joj napravi bombastičan album kojim će staviti tačku na svoj diskografski rad - tvrdi izvor spomenutog beogradskog lista i dodaje da je reper već prionuo na posao.

Prema njegovim riječima, Brena je prije dolaska u Dubai kontaktirala s Rastom, a sutradan su imali sastanak.

- Rasta već ima dvije pjesme za koje smatra da bi odlično legle Breni i namjerava čim ona dođe s putovanja poslati joj da ih posluša. Obje su bržeg ritma i mnogo drugačije od onog što je Brena do sada snimala - zaključuje izvor.