Aleksandra Subotić se povjerila cimerima iz vile rijalitija "Parovi" kako je njena beba po rođenju bila veoma ružna (!?) i da se plašila da je drži u rukama. Ljubina kćerka preksinoć se prisjetila perioda kad je njena kćerkica Magdalena došla na svijet. Ona je ispričala da nije vidjela  čudniju bebu toliko čudnu da nije željela da je uzme u naručje. Oni koji su to slušali, moglo bi se reći da su bili - užasnuti ovom pričom.

Navodno, čak je bježala od kuće u grad, a tek rođenu bebu ostavljala ocu Karađorđu da je čuva.

- Moja Magdalena je bila ružna beba jer je rođena ranije. Plašila sam se u šta će beba da mi izraste. Dijete mi je bilo vrlo čudno. Imala je velika stopala, a malo tijelo. Ona je bila nedonošče. Nisam smjela da je uzmem u ruke neko vrijeme - priznala je.

Aleksandra je zbog straha od svoje bebe bježala od kuće, vrijeme je provodila u gradu sa drugaricama, sve dok nije shvatila da ishod teško da će biti dobar ukoliko ne čuva svoje dijete.

- Sjećam se da sam je donijela kući iz porodilišta i ostavila je tati da je čuva, a ja sam otišla u grad. Nisam željela da dođem kući. Kada sam se vratila, zatekla sam tatu kako sjedi i bebu kako plače. Shvatila sam da sam joj ja sve na svijetu i da će moja beba umrijeti ukoliko je ne budem pazila. Od tada se sve promijenilo. Moja Magdalena je najljepša djevojčica - završila je Aleksandra.