U subotu, 10. februara u Hotelu Hills (Ilidža, Sarajevo) je upriličena spektakularna koju bi Sarajevo moglo dugo pamtiti. Poznati sarajevski menadžer Igor Dalipagić je oženio prelijepu Nermanu Halilović, od sada Dalipagić. Gala svadbi je prisustvovalo preko 300 zvanica, a za atmosferu su se pobrinuli Ruža Efendić i Armin Bijedić u pratnji Senada Redžovića Redže, Kiks Band i Bogdan Vujić. Na samom vrhuncu je zapjevao i mladoženja...

Igor Dalipagić, menadžer jednog od najpopularnijih sarajevskih lokala - Caffe hookah bara Prego, izgovorio je "Da" svojoj izabranici Nermani.

Igor Dalipagić svadba 1

Ljubavna priča Nermane i Igora je počela prije pola godine i već na prvi pogled se znalo kao da su rođeni jedno za drugo.

Zaljubljeni par je upriličio svadbeno slavlje za pamćenje, a sama atmosfera je odavala utisak kako je ovo jedno od najveselijih vjenčanja. Kum Nermani i Igoru, koje možemo svrstati kako među najveselije, tako i među najljepše parove je bio Mersud Mesko Ličina, vlasnik Caffe hookah bara Prego, ujedno dugogodišnji prijatelj mladoženje.

Igor Dalipagić svadba 1

Za atmosferu su se pobrinuli Ruža Efendić i Armin Bijedić u pratnji Senada Redžovića Redže, Kiks Band i Bogdan Vujić

Igor Dalipagić svadba 1

Preko 300 zvanica koje su stigle sa svih strana regiona i svijeta uživalo je u svadbenoj ceremoniji sve do jutarnjih sati.

Bili su to i brojni poznate Sarajlije: bh. slikar Sulejman Haljevac Memo, kojem je društvo pravio menadžer i vlasnik sarajevskog donera Baltazar Enes Kaltak, Senad Jukić Nena i Amir Kujović Matra - vlasnici sarajevskog kluba Walter u kojem su se mladenci upoznali, Kenan Kržilo - vlasnik sarajevskog nargila bara Just Fumari, Avdo Hajduk - ugledni sarajevski stomatolog, Tufo Selmanović - vlasnik sarajevskog restorana Igman, najpoznatiji sarajevski konobar Mahir Mehmedović Maha Brat, te brojni drugi.  

POVEZANO
Vjenčanje Halide i Fuada Kalabe Tuzla 1VJENČANJE HALIDE I FUADA KAKVO NE PAMTI TUZLA: Konobari unijeli tortu, ona pala na pod, a onda...