U Kalužskoj oblasti u Ruskoj Federaciji policija istražuje pljačku sa bizarnim završetkom. Naime, žena, vlasnica frizerskog salona je vezala kriminalca koji ju je pokušao opljačkati i tri dana ga držala kao se*sualnog roba. Sada i nasilniku i pljačkašu prijeti zatvor.

Neobičan niz zločina dogodio se u gradu Mešovsk. Prvo je kradljivac pokušao opljačkati salon, a vlasnica ga uzela kao taoca tri dana i sve to vrijeme bio je navodno žrtva brutalnog silovanja.

Čak su i iskusni policajci šokirani zbog onoga što se dogodilo.

- Ne znam šta će biti dalje – izjavio je jedan od lokalnih policajaca. Ali zatvor prijeti i njemu i njoj. Njemu zbog pljačke, a njoj zbog silovanja i prebijanja.

POVEZANO
Silovanje muškarca 3 žene EngleskaMladić (20) tvrdi: «OVE TRI CURE SU ME SI*OVALE, ODVELE SU ME U JEDNU KUĆU, A ONDA JE POČEO UŽAS»

Policajci se čak i šale: «Šteta što neće biti u istoj ćeliji. Mogli bi biti dobar par...»

U policiji su oboje dali izjave. 32-godišnji Viktor tvrdi da je silovan i pretučen, a 28-godišnja vlasnica frizeraja Olga optužila ga je za pljačku.

Ova dramatična priča počela je u subotu, 14. marta. Za mali kozmetički salon bio je tipičan radni dan. Do pet uveče umorne djevojke razmišljale su samo o tome kako da se što prije vrate kući. U jednom trenutku se začuo povik «Svi na pod! Dajte novac!» Upao je razbojnik naoružan pištoljem.

U tom trenutku u salonu su bile dvije radnice, među kojima i vlasnica, kao i dvije mušterije. Jedna djevojka je sjedila u stolici, a muškarac je čekao u redu. Svi okupljeni prestravili su se.

«Pa, uzmi (novac)», odgovorila je vlasnica, Olga, pljačkašu, skidajući pregaču, u džepu u kojem je bio dnevni pazar.

Razbojnik joj je prišao radi plijena, ali umjesto obećanog, primio je udarac u solarni pleksus. Kako se ispostavilo, vlasnica frizeraja je i vlasnica žutog pojasa u taekwondou. Nakon što je uhvatila šokiranog razbojnika, djevojka ga je bacila preko sebe, a zatim mirno vezala lopova žicom iz fena za kosu, gurnula gazu u usta i izvela taoca u stražnju sobu.

- To je to, nastavljamo da radimo, policija će uskoro stići, ohrabrila je zaprepaštene svjedoke svog trijumfa.

Međutim, Olga nije pozvala policiju. Umjesto toga, prema tvrdnjama Viktora, ona se okrenula nasilju. Sat kasnije, na kraju radnog dana, u sedam sati uveče, djevojka je ušla u stražnju sobu i rekla: «Skini gaćice. Ili ću učiniti sve što želim ili ćeš sada ići u policiju!»

Ona je taoca vezala ružičastim lisicama, dala Viagru i svim silama iskoristila lopova. Viktorovo zarobljeništvo trajalo je tri dana. Tek uveče 16. marta, mučiteljica ga je oslobodila iscijeđenog poput limuna.

«Idi i da te više ne vidim!», ona je rekla.

Momak je prvo otišao u bolnicu, a potom se obratio policiji.

Sutradan, tokom ispitivanja, Olga je operativcima ispričala svoju verziju detalja ove priče. Ona tvrdi da su imali odnos nekoliko puta, da mu je kupila nove farmerke, nahranila ga i napojila, i čak dala nešto novca.

POVEZANO
Taxi unutrašnjostHOROR ZA MLADIĆA (23): Tri žene ga OTELE u taksiju, i onda ga SI*OVALE 3 DANA NEPREKIDNO