Vrlo zanimljiva pričica kruži društvenim mrežama.

Kao autor priče potpisan je Ismet Bašić. Evo šta u njoj stoji...

- Dok su muškarci bili zauzeti lovom, vojnici neprijateljske vojske ušli su u selo i silovali sve žene osim jedne koja je uspjela savladati napadača i ubiti ga.

Kad je izišla iz šatora, gurajući mrtvo tijelo napadača, ugledala je žene raščupane, uplakane i pod velikim stresom. Ali, nije ostalo nezapaženo da je ona jedina izbacila tijelo mrtvog vojnika.

Sve žene su gledale u nju.

"Zašto me tako čudno gledate? Zar i vi niste mogle oduprijeti se neprijatelju, pa kome opanci, kome obojci? Za svoju čast sam spremna žrtvovati svoj život, ali ovaj put me je i sreća poslužila. Uspjela sam ga savladati"- ponosno je rekla.

Druge žene se pogledaše i počeše šaputati. Odlučile su da je ubiju, da ih ne bi njihovi muževi pitali, zašto se i one nisu suprostavile silovateljima.

I, doista, u isti tren, navališe na nju i ubiše je. Ubiše čast da bi živjela sramota. Ovakvo je stanje i u našem društvu. Vrlo često se ubijaju, protjeruju, udara se na čast poštenih ljudi kako ne bi bio otkriven nečiji nerad, korupcija, uzimanje mita i kriminal općenito!

POVEZANO
Sestre HačaturjanOtac se*sualno zlostavljao tri kćerke, one ga zajedno ubile na spavanju (VIDEO)

(Doznajemo.com)