Nevjerovatan slučaj, koji je navodno "živa istina"...

Kad se vratila u krevet, djevera je počela ljubiti i maziti, što ga je trgnulo iz sna i ovaj je krenuo "u akciju"... Da je spavala s pogrešnim, shvatila je tek ujutro kada se probudila, te je potom počela vrištati i dizati na noge familiju i brojne zvanice koji su prenoćili u vikendici u kojoj je ceremonija i održana.

Mlada iz autonomne regije Guangxi Zhuang (Kina), koju su kineski mediji predstavili samo kao Huang, navodno se zabunom uspjela pose*sati s djeverom te ga je potom tužila zbog silovanja, javlja Shanghai News.

Huang je na sudu ispričala kako je u kasno doba noći ustala jer je morala obaviti nuždu, pa je pri povratku promašila sobu jer u mrklom mraku nije ništa vidjela.

Kad se vratila u krevet, djevera imena Ruan je počela ljubiti i maziti, što ga je trgnulo iz sna i ovaj je krenuo "u akciju"...

Da je spavala s pogrešnim, shvatila je tek ujutro kada se probudila, te je potom počela vrištati i dizati na noge porodicu i brojne zvanice koji su prenoćili u vikendici u kojoj je ceremonija i održana.

Huang je od djevera najprije zatražila odštetu u iznosu od 20.000 yuana (blizu 2.300 eura), a kada je ovaj odbio to platiti, podnijela je tužbu.

Međutim, on je oslobođen optužbe da ju je silovao, jer je utvrđeno da je s njim spavala vlastitom voljom i da se niti u jednom trenutku nije pokušao pretvarati da je njen novopečeni muž.

POVEZANO
Žrtva silovanja ilustracija STRAVIČNOSILOVAO JE PRVO SVEKAR, A ONDA I BRAT OD MUŽA: Šok je uslijedio kad se rodilo DIJETE!

(Doznajemo.com/24sata.hr)