Opsesivno zaljubljena tinejdžerka po imenu Lisa Miller (18) otkrila je da je izgubila nevinost sa preljubnikom Jimom Kerrom, na njegov 60. rođendan, nakon što mu je u lokalnom McDonald’su kupila «Happy Meal»!?

Lisa je za njegov rođendan odlučila učiniti nešto specijalno, nakon što je ovaj deda odlučio ostaviti svoju suprugu, sa kojom ima troje djece, zbog nje.

BIVŠA UČENICA. 18-godišnjakinja, bivša učenica škole u kojoj je Kerr radio kao domar, iznenadila ga je s kolačima i balonima, nakon njihovog prvog izlaska u restoran brze hrane. Kasnije su spavali po prvi put, pet mjeseci prije nego što ga je djevojka zaprosila uživo putem jedne radio emisije.

Lisa, koja Kerra zove «moj plišani medo», potvrdila je da su nakon proslave rođendana u trgovinskom parku Phoenix u Paisleyu, a to je bilo u četvrtom mjesecu ove godine, on i ona gledali filmove, te da su nakon toga stvari postale «vruće».

- Bilo mi je prvi put, ali nije bilo pritiska i bilo je ugodno.

Jim svoju vjerenicu zove «školjkica», a zbog nje je dobio i otkaz u srednjoj školi Woodfarm u Thornliebanku (Glasgow), nakon što se pročulo o za mnoge nemoralnoj aferi. No, par tvrdi da nisu bili u vezi dok je ona išla u školu.

Jim i Lisa 1

NJENI NEMAJU NIŠTA PROTIV!? Navodno su se upoznali na jednoj zabavi za mlade, kojoj je čak i njena mama Marian prisustvovala, a kada je tinejdžerka otišla da zapali cigaretu i posudila upaljač od Jima.

- Pitao sam njenu mamu mogu li je odvesti kući. Ona nije imala ništa protiv toga. Nastavili smo se družiti, ali ništa nije bilo više od prijateljstva – tvrdi Kerr, sve dok u trećem mjesecu ove godine Lisa nije priznala da je zaljubljena u njega. I to svega nekoliko dana nakon njenog 18. rođendana.

Kerr tvrdi da u početku nije bio za vezu, zbog razlike u godinama, a ovaj otac troje djece - ima kćerke Allison (32), Christinu (30) i Lornu (27) - tvrdi da nikad u braku nije ni pomišljao na aferu. No, dugo je razmišljao i, kako navodi, shvatio da i on ima osjećaje prema Lisi, i odlučio je ostaviti suprugu, što je priznao njegovoj ženi Marion (58).

Par planira otići u Disneyland, ali navodno ne žele imati djecu zbog njegovih godina. Kerr je zbog svega uputio i izvinjenje svojoj familiji. Lisina familija je, navodno, prihvatila njenu odluku.