Novo izdanje «Zvezda Granda», najgledanijeg muzičkog showa na Balkanu. koji iz sedmice u sedmicu obara rekorde gledanosti, na rasporedu programu OBN TV je 17.12.2016. godine, od 20:00h.

- I u subotu 17.12.2016. gledaoce OBN TV očekuje još jedno fenomenalno muzičko druženje uz «Zvezde Granda», a žiri će se i ovoga puta potruditi da zabavi te do suza nasmije gledaoce koji budu uz program OBN TV. U novom izdanju popularnog showa za prolaz u drugi krug ima mjesta za pet momaka i tri djevojke. Kandidati će imati priliku pokazati svoj talenat koji će u svom stilu prokomentarisati fenomenalni žiri pod dirigentskom palicom Saše Popovića.

Marija Šerifoć će svojim kostimom ostaviti sve bez daha, dok će po prvi put «tajanstveni» član žirija iznervirati i Sašu Popovića, koji jedini zna o kome se radi.

Gledaoci OBN TV će moći još vidjeti zašto je mlađe još strašnije, ko je prava pravcata kafanska pjevačica iz BiH koja će svojim nastupom žiri ostaviti bez teksta i ko je podgojeni leopard – najavljuju iz OBN TV.

ZG 17/12/2016a

(Doznajemo.com/Promo)