U selu Buci na putu između Visokog i Kiseljaka pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) u ponedjeljak u jutarnjim satima su uhvatili Amela Sejfovića koji je prije osam dana pobjegao iz KPZ "Miljacka" Sarajevo.

Dramatična akcija izvedena je pored napuštenog mlina u kojem se bjegunac krio.

Zanimljivo je da je upravo prije pet dana jedan forumaš ostavio komentar na portalu, u kojem je naveo tačan dan i vrijeme hvatanja ovog osumnjičenog kriminalca!?

Naime, na vijest kako su u Visokom uhapšene tri osobe zbog pomaganja Sejfoviću, te da je pretreseno više lokacija, jedan čitatelj portala je prije osam dana ostavio zanimljiv komentar: 

Sejfović komentar 1

- Uhapsit će ga nakon osam dana, tačnije u ponedjeljak. Toliko im je dovoljno da odrade zamišljeni scenario. Lupajte minuse, samo dođite na ovaj komentar u ponedjeljak ujutro i onda lupite glavom o zid i malo zamislite gdje živite i u kakvom kinu od države - naveo je forumaš.

I zaista. On je bio u pravu! Amel Sejfović je uhvaćen baš u ponedjeljak, tačno osam dana nakon njegovog bijega i u jutarnjim satima, kako je također navedeno u komentaru.

POVEZANO
Anel SejfovićOGLASIO SE ANEL SEJFOVIĆ, PRVI ROĐAK BJEGUNCA AMELA: Evo šta je poručio cjelokupnoj javnosti!

(Doznajemo.com/Ekskluziva.ba)