Dvodnevni sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije, JobFAIR '18 uspješno je završen. Tokom dva dana Sajma, studenti i diplomci imali su priliku ostvariti direktan kontakt sa predstavnicima kompanija, učestvovati u brojnim sadržajima koje su partneri Sajma pripremili na svojim štandovima te ostaviti svoj CV u JobFAIR CV bazu. 

Ovogodišnji JobFAIR ponudio je svojim posjetiocima prezentacije kompanija učesnica Sajma, aktivnosti interaktivnog karaktera, CV/LinkedIn radionicu, Open Space Technology radionicu, Career Speed Dating radionicu te predavanje članice upravnog odbora BH Futures Foundation, Vernise Rejhan na temu “Kako osigurati posao iz snova?”

Na ceremoniji zatvaranja Sajma održano je izvlačenje dobitnika nagradnih igara. U saradnji sa CGP Design i Academy387 kurs Autocad osvojio je Enijad Arnaut. U saradnji sa IT Academy kurs HTML/CSS osvojila je Lejla Lavić, dok je kurs Photoshopa pripao Melisi Begić. U saradnji sa Business Academy kurs za PR i poslovnu komunikaciju osvojila je Ajla Pozder, dok je kurs menadžmenta i poslovne organizacije pripao Dženiti Đulović. Čestitamo sretnim dobitnicima i nadamo se da će na najbolji način iskoristiti ovu šansu za dodatno usavršavanje

CV baza ostaje otvorena za unos i ažuriranje vaših biografija, a partneri Sajma imaju pristup bazi tokom cijele godine, tako da ukoliko još uvijek niste ostavili svoj CV, posjetite zvaničnu stranicu projekta jobfair.ba i iskoristite svoju šansu!

Sajam je privukao pažnju velikog broja kompanija, studenata i medija te se organizatori Sajma zahvaljuju svim partnerima koji su prepoznali potencijal i značaj jednog ovakvog projekta te najavljuju: Vidimo se iduće godine!

(Doznajemo.com)