Svekar ubijene pjevačice Jelene Jrsmanović-Marjanović, Vladimir Marjanović će najvjerovatnije završiti iza rešetaka, jer ga je policija navodno krajem četvrtog mjeseca 2016. godine, nepunih mjesec nakon zločina, snimila dok je u automobilu nagovarao ženu da sinu i njemu pruži alibi, kao i poslije saslušanja u policiji, kada joj je poručio: "Zorice, izvukli smo se, sve smo ih zaje*ali"...

- Policajci su prisluškivali razgovor Marjanovića i čuli kad su Vladimir i Zoran nagovarali Zoricu kako da ih "pere" kod inspektora. Poslje saslušanja u stanici "29. novembar", on je na parkiralištu svojoj ženi doslovce rekao: "Mislim da smo se izvukli. Sve smo ih zaje*ali", piše Alo!

Potom je navodno dodao "da su njih dvoje uspjeli da prevare inspektore i da im sada više niko ništa ne može", izjavio je izvor blizak istrazi.

- Stvarno ne mogu da komentarišem takve najave da će policija navodno da me uhapsi u toku ove nedkelje. Ne plašim se hapšenja. Nemam komentar za gomilu gluposti, od toga da sam bio "čistač", pa do toga da su me tajno snimili - tvrdi za svoje strane za Alo! svekar ubijene pevačice.

Supružnici su 26.04.2016. bili pozvani na informativni razgovor. Dok su čekali saslušanje, u hodniku su se neprekidno dogovarali o tome šta će reći inspektorima. Vladimir je Zorici davao instrukcije kako da odgovara na određena pitanja.

- Došli su veoma nervozni i zabrinuti. Dok su čekali da ih pozovu na saslušanje, Vladimir je Zorici davao uputstva kako da odgovara na pitanja inspektora. Govorio joj je šta smije, a šta nikako ne smije da otkrije o svom odnosu s Jelenom i svom poslu. Poslije saslušanja, njihovo raspoloženje se drastično promijenilo. Razgovarali su glasno i upadljivo gestikulirali. Nisu vodili računa da li policajci mogu da ih čuju. Djelovali su kao ljudi koji su izbegli sigurnu zamku i koji likuju jer nisu otkriveni, tvrde izvori.

Advokat Aleksandar Zarić iz tima branilaca Jeleninog supruga Zorana Marjanovića izjavio je da nije čuo najave da se Vladimiru navodno sprema hapšenje.

- To su gluposti. Gdje to ima, da se nekome najavljuje hapšenje. Valjda hapse bez najave? Odakle vama ta informacija? Novine ne čitam , poručio je Zarić.

Vladimir Marjanović, otac osumnjičenog Zorana Marjanovića, kako piše Alo! pod egidom ekskluzivno, u toku ove nedjelje trebao bi biti priveden zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu snahe Jelene Marjanović!

Navodno, policija je njegov DNK uporedila s onim koji je nađen na tijelu ubijene pjevačice i tako ga dovela u vezu s zločinom. Kako se sumnja, njegov zadatak je bio da se otarasi tijela.

- Zoran, iako jedini osumnjičeni, nije mogao sam da počini zločin. Vladimir je vjerovatno imao ulogu «čistača». Sumnja se da je učestvovao u skidanju tragova i bacanju tijela. Ako se sjetimo da je Jeleni skinut lak s noktiju, da su joj ruke potapane u varikinu, da je sve očišćeno tim abrazivnim sredstvom, jasno je da to nije mogla da uradi jedna osoba - objašnjava sagovornik spomenutog tabloida.

Inače, Vladimirove izjave o Jeleni, mijenjale su se iz mjeseca u mjesec. Od anđela i divne djevojke u noći kada je Zoran uhapšen zbog njenog ubistva, svekar je "promijenio ploču" i tvrdio da je Jelenu ubio njen ljubavnik tajkun. Ljubavnik koga do te noći nikada niko nije pominjao...

- Hapšenje je namješteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica - izjavio je Vladimir 15.09. ove godine.

KONTROVERZNE IZJAVE. To se kosilo sa izjavom koju je Zoran pred njim dao u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj su gostovali zajedno nekoliko nedjelja nakon Jeleninog ubistva.

- Mediji su od nas napravili sataniste i ubice. O Jeleni su se odmah pojavile informacije da je imala švalera i ja sam tome htio da stanem na put. Ona je prije svega bila majka i žena, a muzika joj je bila na drugom mjestu - izjavio je tada Zoran, dok je njegov otac Vladimir podvukao da su mediji od njihove tragedije napravili `sapunicu`.

DROGIRAO SINA?! Ono što je svakako bacalo sumnju na Vladimira jeste i njegova konstantna prisutnost u javnosti od prvog dana do hapšenja njegovog sina. On je bio taj koji je komunicirao s medijima, ali se sumnja i da je sina drogirao bensedinom svaki put kada bi kretao u policiju.

- Sumnja se da je Vladimir kada je Zoran prije 17 mjeseci uhapšen kontrolisao sina i istragu. Postoje indicije da je prije nekoliko dana, kada je policija ponovo zakucala na vrata Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagovao. Prije nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspio da mu krišom u usta stavi tabletu za smirenje, kao što je to činio i uoči prethodnih testiranja. Bio mu je plan da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Zoran je odveden u tužilaštvo i zadržan je u pritvoru - tvrdi izvor.

POVEZANO
Jelena Krsmanović"ISPLIVAO" PRIVATNI SNIMAK JELENE MARJANOVIĆ, brutalno ubijene srpske pjevačice (VIDEO)