Bojan Z. (33) i Mirjana M. (36) iz Beograda navodno su povrijeđeni kad ih je udario grom dok su "vodili ljubav" na makiškoj strani Ade Ciganlije.

Ljubavnici su stradali ispod žalosne vrbe, kad je veliko nevrijeme zahvatilo Beograd. Ekipa Hitne pomoći odvezla ih je s opekotinama potpuno gole u bolnicu. Poslije ukazane pomoći, Bojan je pušten kući, dok je Mirjana zadržana na liječenju.

POVEZANO
Munja-grom-grmljavina (E.Sokolovic)OVI SAVJETI MOGU VAM "SAČUVATI GLAVU" Šta uraditi kada počne da jako GRMI I SIJEVA!?

Dežurni doktor potvrdio je da je Mirjana smještena na intenzivnu njegu, ali da joj život nije direktno ugrožen.

- Pacijentkinja je svjesna, može da jede i komunicira s osobljem. Povrede koje je zadobila su teške, ali očekujemo da će se brzo oporaviti. Posjete zasad nisu dozvoljene, ali za nekoliko dana rodbina i prijatelji moći će slobodno da je obilaze - potvrdio je dežurni ljekar bolnice, javlja "Srbija Danas".

Ipak da ovdje ne bude kraj, neposredno poslije prijema povrijeđenih ljubavnika u bolnici se dogodio skandal.

Mlađi gospodin je došao u bolnicu i raspitivao se za zdravstveno stanje povrijeđene Mirjane M. Osoblje bolnice ga je uputilo na kojem je odjeljenju i potom ga zamolilo da preuzme njenu garderobu.

Međutim, među ženskim stvarima koje je preuzeo bili su i muški odjevni predmeti. Kada su mu objasnili da stvari pripadaju njenom mužu, on je zaprepašteno rekao: «Pa, ja sam njen muž!»

Tada su morali da mu objasne da je Mirjana povrijeđena u trenutku dok je u prirodi «vodila ljubav» sa kolegom sa posla - navodi sagovornik.

POVEZANO
Grom - VukovaracNEVJEROVATNA PRIČA MUŠKARCA (41) IZ HRVATSKE: Grom ga pogodio i izašao iz tijela kroz njegov organ!?

Prema tvrdnjama dobro obaviještenog izvora, muškarac je zadobio lakše povrede, jer je bio u ulozi «provodnika».

- Žena je obnažena ležala na travi, dok je muškarac u trenutku udara groma bio na koljenima. Ispostavilo se da je elektricitet samo prošao kroz njegovo tijelo, a potom udario u njegovu nagu koleginicu. Muškarac je imao vise sreće i zadobio je samo lake povrede, dok je njegova partnerka izvukla «deblji kraj».

POVEZANO
Šuma Borja TeslićBANJALUČANKA T.S. (40) PRIZNALA: "S ljubavnikom sam išla u šumu kod Teslića, a onda me je jednom..."