O Mustafi Mijajloviću, poznatom sportskom komentatoru u Bosni i Hercegovini, koji se prije prelaska u Islam 2016. godine zvao - Marjan Mijajlović, proteklih godina se veoma malo pisalo. Mijajlović se veoma rijetko oglašavao u medijima i na društvenim mrežama.

U subotu je Faktor objavio članak u kojem se tvrdi kako Mijajlović trenutno proživljava najteže dane u svom životu, pišući da je doznao od njegovih bliskih prijatelja kako Mijajlović danas jedva sastavlja kraj s krajem.

- Mustafa se prije godinu dana vratio iz Švicarske u Beograd zbog bolesti majke i od tada ne može da dobije posao ni u jednom mediju. On nikoga ne krivi za tu situaciju, ali očito da mu je promjena vjere donijela velike probleme. Mustafa se na sve načine bori da se ponovo vrati na televiziju ili u medije, ali sva vrata u Srbiji su mu zatvorena. Imao je veliki broj obećanja, ali sve je ostalo na tome. Sada preživljava zahvaljujući pomoći nekoliko vjernih prijatelja koji mu pomažu u granicama svojih mogućnosti. Dodatno opterećenje mu je i bolest majke koja je već duže vrijeme u bolnici - izjavio je za Faktor prijatelj Mustafe Mijajlovića uz uslov da ne otkrivaju njegov identitet.

POVEZANO
Mijajlović M.MIRAN ŽIVOT U ŠVICARSKOJ: Evo šta danas radi komentator M. Mijajlović nakon što je PRIMIO ISLAM

Nakon ovoga na Facebook profilu Mustafa Mijajlović uslijedila je objava, po kojoj stanje navodno ipak nije tako dramatično:

- Živ sam i ne umirem od gladi...

M. Mijajlović 3