Jedan od napoznatijih holivudskih glumaca Jack Nicholson nedavno je bio na ugradnji želučane premosnice, nakon što mu je debljina počela opasno ugrožavati zdravlje. Neslužbeno se nagađa kako glumac, uprkos operaciji, i dalje pretjeruje s hranom te da mu je život u velikoj opasnosti.

Nicholson je dugo nosio titulu holivudskog zavodnika, no čini se da je tome došao kraj. Osim što je legendarni glumac u četvrtom mjesecu proslavio 80. rođendan, izgleda kako više ne brine o svom izgledu.

Strani mediji prije nekoliko mjeseci pisali su kako je glumac težak čak 160 kilograma, a nove fotografije potvrđuju da to nije daleko od istine...

Jack Nicholson nekad

Naime, nedavno je viđen na utakmici svog omiljenog NBA tima. Lakerse je pratio u društvu sina Raya i boksera Floyda Mayweathera u prvom redu pa nije uspio izbjeći paparazze. Jack Nicholson uhvaćen je kako jede brzu hranu te je bilo vidljivo da se znatno udebljao.

Neki su uočili i ožiljak na Nicholsonovom stomaku, a američki mediji kontaktirali su doktore koji tvrde da je riječ o rezu kao kod zahvata ugradnje želučane premosnice.

Jack Nicholson nekad

Glumac je čak 12 puta bio nominiran za Oscara, a tri je i dobio. Osvojio je i 7 Zlatnih globusa te 2001. primio Počasnu nagradu Kennedy centra.

Godine 1994. je bio najmlađi glumac kojem je Američki filmski institut dodijelio nagradu za životno djelo, a ljubitelji filma pamte njegove brojne nezaboravne uloge.

POVEZANO
Lara Flynn Boyle 1NEKAD JE BILA NAJLJEPŠA GLUMICA SVIJETA: U nevjerici kako izgleda danas! (FOTO)