Jutros oko 5.30 policija je dobila dojavu o mrtvom muškarcu ispred jednog noćnog kluba na Zrću (Hrvatska). Utvrđeno je kako se radi o ubijenom državljaninu Velike Britanije.

- U Novalji je ubijen mladi državljanin Velike Britanije, počinitelj zasad nije poznat, a policija provodi očevid kojim rukovodi Županijsko državno odvjetništvo iz Zadra, objavila je u srijedu Ličko-senjska policijska uprava.

Prema zasad još uvijek neslužbenim informacijama, do sukoba između dvije grupe Britanaca došlo je zbog preprodaje droge. Navodno su dvije grupe danima dilale drogu na Zrću, a do sukoba je došlo nakon što su izbačeni iz noćnog kluba.

Prema tvrdnjama predstavnice za javnost PU ličko-senjske Maje Brozičević, policiji je poznat identitet žrtve, radi se o mlađem punoljetnom muškarcu, međutim zbog interesa istrage zasad ne iznose podatke o dobi ili druge podatke o identitetu.

Kako se neslužbeno doznaje, ubijeni je imao više ubodnih rana po tijelu pa se pretpostavlja da je bila riječ o napadu nožem. S njim su bila još dvojica muškarca. Obojica su povrijeđeni, jedan lakše dok je drugi hospitaliziran u zadarskoj bolnici.

Zločin se dogodio ispred kluba Kalypso. Spomenuta lokacija u Hrvatskoj poznata je kao mjesto prilično razvrtanih zabava mlađe populacije iz Hrvatske i drugih zemalja.