Zločin koji je potresao hrvatsko Zagorje otkriven je u nedjelju popodne nakon što je policija u jednoj kući pronašla tijelo žene. Išli su je provjeriti jer, kako tvrde mještani Pustodola nedaleko od Donje Stubice, nekoliko dana nije dolazila na posao.

Prema nepotvrđenim informacijama, riječ je o V.H. u kasnim pedesetim godinama čije je tijelo, kako pišu lokalni portali, policija pronašla u frižideru. 

- Sin je majku, prema svemu sudeći, zaklao prije nekoliko dana te ju je iz samo njemu poznatog razloga ostavio u škrinji - ispričali su mještani za portal Zagorje.com. Tijelo ubijene žene navodno nije ni stalo u škrinju, nego je ona bila na pola otvorena.

Iz policije još uvijek ne otkrivaju detalje, osim da su tijelo mrtve žene pronašli u nedjelju oko 14.45 u kući.

- Županijsko državno odvjetništvo kasno navečer objavilo je kako je u suradnji sa službenicima Policijske uprave krapinsko-zagorske proveden očevid u mjestu Pustodol kraj Donje Stubice u povodu počinjenja kaznenog djela teškog ubojstva. 
Dodali su da Državno odvjetništvo nastavlja s provođenjem potrebnih radnji radi rasvjetljavanja svih okolnosti kaznenog djela, a da će o rezultatima tih radnji javnost biti obavještena po njihovu okončanju, sukladno zakonskim odredbama.

Kuća i dvorište tokom cijelog dana, pa tako i kasno navečer bila je puna policijskih vozila i službenika.

Mještani su za portal Zagorje.com naveli kako je ubijena žena radila u kompaniji Ekoflor. Nekoliko dana nije dolazila na posao, a nisu je vidjeli ni u selu, pa su pozvali policiju. 

- Često sam je viđao da na biciklu prođe. Išla bi u trgovinu. Međutim, nisam je vidio od petka. S njenim sinom nisam bio u dobrim odnosima. Nisam ga često viđao niti sam nešto posebno razgovarao s njim - izjavio je novinarima jedan mještanin kojeg je potresao stravičan zločin.

Drugi susjedi izjavili su kako im se čini da je ubijenu ženu njen sin često posjećivao vikendima, ali da im je izgledalo kako njih dvoje nisu u dobrim odnosima. Tvrde i kako je navodno imao problema s drogom te da je boravio u domovima.

Zagorje zločin 24/07/2017 1

Zagorje zločin 24/07/2017 1

Zagorje zločin 24/07/2017 1

Zagorje zločin 24/07/2017 1

>>>>> UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Djevojka (23) umrla JEDAN DAN nakon odnosa sa momkom! Evo šta se desilo...